CHALLENGE YOURSELF.
TAKE IT TO THE NEXT LEVEL.

informatie over het toernooi

Dutch Padel School nodigt je uit voor een onvergetelijke padeltoernooi op 6 april tussen 18:00-22:00. Of je nu beginner of intermediate/gevorderd bent dat maakt niet uit want je speelt in een poule rond je eigen niveau.

Je speelt om het half uur met een totale speeltijd van 2 uur, daarnaast krijgt iedere speler een lootje voor de loterij en zijn er lootjes te verdienen door wedstrijden te winnen in de poule.

Het wordt een avond met veel padel en een hoop gezelligheid, het eerste drankje is van ons. Daarnaast zijn er mooie prijzen te winnen waaronder lessen bij Padel Middelmors, rackets en meer.

Informatie over het toernooi:
- Datum: Zaterdag 6 april
- Tijd: 18:00 - 22:00

Locatie: Padel Middelmors


Algemene voorwaarden:

Als je meedoet met toernooien bij Dutch Padel School, heb je de algemene voorwaarden gelezen en ga je hiermee akkoord.

Klik hier om naar onze algemene voorwaarden te gaan

speelsterkte inschatten

Om ervoor te zorgen dat je ingedeeld wordt met spelers van je eigen niveau hebben we hieronder een overzicht waarmee jij makkelijk je niveau kunt bepalen. (Niveau is gebaseerd op KNLTB rating)

Beginner:

Je hebt nog nooit op een padelbaan gestaan en nog nooit een racket vastgehouden / je hebt maximaal 5 keer gespeeld maar raakt nog geen bal goed.

Beginnende speler met wat ervaring, niveau 8

Je hebt minimaal 10 keer padel gespeeld of je hebt enige racketsport/balsport ervaring.

Intermediate:

Je speelt ongeveer een jaar padel en je bent op de hoogte van wat een bandeja en een chiquita is / je hebt veel ervaring in tennis of squash op wedstrijdniveau, niveau 7

Licht gevorderde speler, niveau 6 

Je hebt 2 jaar+ speelervaring in padel, weet wat een bandeja, vibora, chiquita en een rulo is / je komt uit het tennis en hebt daar niveau 5 of lager en pakt gemakkelijk een nieuwe sport op.

Gevorderd:

Je hebt minimaal 3 jaar padel ervaring. Kan een bandeja, vibora en rulo plaatsen als de bal wordt aangespeeld. Ook weet je wat een kicksmash is en je kunt de bal verdedigen met behulp van je eigen achterwand,

niveau 4/6  

MELD JE AAN VOOR HET TOERNOOI

Dutch Padel School

Herensingel 4B, 2316JS Leiden

Kvk: 92499325

NEEM CONTACT MET ONS OP

    BOEK EEN CLINIC