CHALLENGE YOURSELF.
TAKE IT TO THE NEXT LEVEL.

Padelles bij TPC Unicum

TPC Unicum is een outdoor tennis en padel vereniging in Leiden, Dutch Padel School verzorgt hier lessen, clinics en events voor alle niveau padelspelers. Om lessen te volgen bij TPC Unicum dien je lid te zijn van de vereniging als senior. Jeugd mag komen trainen zonder lidmaatschap, zij mogen na de lessenreeks kiezen of zij lid willen worden. Inschrijven bij Unicum kan via onderstaande knop.

eerstVolgende lessenreeks

De lessenreeks is gestart op 2 april en loopt tot 2 juli 2024, er zijn nog een paar plekken beschikbaar, dus neem snel contact met ons op. Aanmelden voor een lessenreeks kan via de tool onderaan deze pagina. Een lessenreeks bestaat uit 12 lessen. Inschrijven voor de lessenreeks van september - november gaat open in Juni.

Speelsterkte inschatten

Om ervoor te zorgen dat je training krijgt met spelers van je eigen niveau hebben we hieronder een overzicht waarmee jij makkelijk je niveau kunt bepalen. (Niveau is gebaseerd op KNLTB rating)

Beginner:

Je hebt nog nooit op een padelbaan gestaan en nog nooit een racket vastgehouden / je hebt maximaal 5 keer gespeeld maar raakt nog geen bal goed.

Beginnende speler met wat ervaring, niveau 8

Je hebt minimaal 10 keer padel gespeeld of je hebt enige racketsport/balsport ervaring.

Intermediate:

Je speelt ongeveer een jaar padel en je bent op de hoogte van wat een bandeja en een chiquita is / je hebt veel ervaring in tennis of squash op wedstrijdniveau, niveau 7

Licht gevorderde speler, niveau 6 

Je hebt 2 jaar+ speelervaring in padel, weet wat een bandeja, vibora, chiquita en een rulo is / je komt uit het tennis en hebt daar niveau 5 of lager en pakt gemakkelijk een nieuwe sport op.

Gevorderd:

Je hebt minimaal 3 jaar padel ervaring. Kan een bandeja, vibora en rulo plaatsen als de bal wordt aangespeeld. Ook weet je wat een kicksmash is en je kunt de bal verdedigen met behulp van je eigen achterwand, niveau 4/6  

EVENTS

MAANDAG

MAANDAG

DINSDAG

DINSDAG

WOENSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG

DONDERDAG

VRIJDAG