fbpx

CHALLENGE YOURSELF.
TAKE IT TO THE NEXT LEVEL.

Beleef de Ultieme Padelreis naar Malaga

Ontsnap naar het zonnige Malaga voor een onvergetelijke padelervaring! Geniet van vier dagen vol sportieve uitdagingen, ontspanning en culturele hoogtepunten. Onze zorgvuldig samengestelde reis biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte padelvakantie.

Wat is inbegrepen?

- Vlucht en Bagage: Reis met gemak met 15kg bagage inbegrepen.
- Luxueus Verblijf: Verblijf in een prachtig 4-sterrenhotel aan het strand. Inclusief halfpension, dus je kunt kiezen tussen ontbijt en diner of diner inwisselen voor lunch. De kamers zijn comfortabel ingericht voor twee personen met aparte bedden.
- Transport: Wij regelen je vervoer in Spanje! Transfers van en naar de luchthaven, transport naar de verschillende padelaccommodaties en een avondje uit in Malaga om de prachtige kerstlichtjes te bewonderen.
- Padel Trainingen: Vier dagen lang krijg je dagelijks 2 uur training van ervaren trainers, gebaseerd op 4 personen per baan en 1 trainer per 2 banen. Daarnaast organiseren we een dag voor uitwisseling met lokale spelers en een dagdeel voor een onderling toernooi, goed voor minimaal 10 uur padelplezier.

Reisdetails

- Duur: Donderdag 12 dec (ochtend heen) - maandag 16 dec (avond terug)
- Prijs: €899,00 per persoon (op basis van een kamer gedeeld door twee personen)
- Verzekering: Regel zelf je reis- en annuleringsverzekering.
- Aanbetaling: Er geldt een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag, 30 dagen van te voren komt er een verzoek voor de andere helft. Let op deze moet 14 dagen voor vertrek voldaan zijn!

Mis deze kans niet om je padelvaardigheden te verbeteren terwijl je geniet van het prachtige weer en de cultuur van Malaga. Boek nu en beleef een sportieve vakantie die je niet snel zult vergeten!
---
Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om je plek te reserveren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze geweldige padelreis!

Algemene voorwaarden

Als je een reis afneemt bij Dutch Padel School, heb je de algemene voorwaarden gelezen en ga je hiermee akkoord.

Klik hier om naar onze algemene voorwaarden te gaan

MELD JE AAN VOOR DE REIS

Dutch Padel School

Herensingel 4B, 2316JS Leiden

Kvk: 92499325

NEEM CONTACT MET ONS OP

    BOEK EEN CLINIC