CHALLENGE YOURSELF.
TAKE IT TO THE NEXT LEVEL.

Padelles bij padelclub de uithof

Padel de Uithof is een outdoor padelclub in Den Haag, Dutch Padel School verzorgt hier lessen, clinics en events voor alle niveau padelspelers. Om lessen te volgen bij Padelclub de Uithof hoef je geen lid te zijn.

lessenreeksen

De volgende lessenreeks is van 17 juni t/m 14 juli 2024.

Meld je aan door een lessenreeks te boeken op jouw niveau via de lesaanbod tool.

-Je kan jouw niveau aangeven tijdens het boeken.
-Je kan je aanmelden voor een groepsles met meerdere personen, deze lessen zullen gegeven worden in groepen van 4 personen.
-Of meld je aan als priveles, je kan dan zelf bepalen met hoeveel personen je komt en betaald de volledige les.

Complete groepen (privelessen) hebben voorrang op incomplete groepen. Je kan met maximaal 4 personen totaal deelnemen per les.

Speelsterkte inschatten

Om ervoor te zorgen dat je training krijgt met spelers van je eigen niveau hebben we hieronder een overzicht waarmee jij makkelijk je niveau kunt bepalen. (Niveau is gebaseerd op KNLTB rating)

Beginner:

Je hebt nog nooit op een padelbaan gestaan en nog nooit een racket vastgehouden / je hebt maximaal 5 keer gespeeld maar raakt nog geen bal goed.

Beginnende speler met wat ervaring, niveau 8

Je hebt minimaal 10 keer padel gespeeld of je hebt enige racketsport/balsport ervaring.

Intermediate:

Je speelt ongeveer een jaar padel en je bent op de hoogte van wat een bandeja en een chiquita is / je hebt veel ervaring in tennis of squash op wedstrijdniveau, niveau 7

Licht gevorderde speler, niveau 6

Je hebt 2 jaar+ speelervaring in padel, weet wat een bandeja, vibora, chiquita en een rulo is / je komt uit het tennis en hebt daar niveau 5 of lager en pakt gemakkelijk een nieuwe sport op.

Gevorderd:

Je hebt minimaal 3 jaar padel ervaring. Kan een bandeja, vibora en rulo plaatsen als de bal wordt aangespeeld. Ook weet je wat een kicksmash is en je kunt de bal verdedigen met behulp van je eigen achterwand, niveau

Algemene voorwaarden

Meld je aan voor een van onze lessenreeksen, als je definitief wordt ingedeeld dan krijg je verdere instructies voor de betaling van de reeks.

Let op: als je je aanmeld met meerdere personen dan zien we jou als contact persoon, je bent ook verantwoordelijk voor de deelname van die personen en je gaat namens hun akkoord met de algemene voorwaarden van Dutch Padel School.

Als je lessen / clinics afneemt bij Dutch Padel School, heb je de algemene voorwaarden gelezen en ga je hiermee akkoord.

Klik hier om naar onze algemene voorwaarden te gaan

Lessenreeks 17/06- 14/07

Vrijdag ochtend