CHALLENGE YOURSELF.
TAKE IT TO THE NEXT LEVEL.

Padelles bij ZTPC

Padellessen bij ZTPC kun je overdag tot 16:00 uur volgen zonder lid te zijn van de Zoeterwoudse tennis en padel club. Wil je als niet lid overdag les volgen dan dien je zelf de baan bij ZTPC te boeken met de meet & play app. Om te spelen of trainen na 16:00 uur moet je lid zijn van de club. Voor vragen of aanvullende informatie. Mail naar: Laurens@dutchpadelschool.nl Inschrijven bij ZTPC kan met onderstaande knop:

eerstVolgende lessenreeks

De eerstvolgende lessenreeks is van 6 mei tot 10 juni 2024. Een lessenreeks bij ZTPC duurt vijf weken. Meld je aan door een lessenreeks te boeken op jouw niveau met het onderstaande lesschema.

Speelsterkte inschatten

Om ervoor te zorgen dat je training krijgt met spelers van je eigen niveau hebben we hieronder een overzicht waarmee jij makkelijk je niveau kunt bepalen. (Niveau is gebaseerd op KNLTB rating)

Beginner:

Je hebt nog nooit op een padelbaan gestaan en nog nooit een racket vastgehouden / je hebt maximaal 5 keer gespeeld maar raakt nog geen bal goed.

Beginnende speler met wat ervaring, niveau 8

Je hebt minimaal 10 keer padel gespeeld of je hebt enige racketsport/balsport ervaring.

Intermediate:

Je speelt ongeveer een jaar padel en je bent op de hoogte van wat een bandeja en een chiquita is / je hebt veel ervaring in tennis of squash op wedstrijdniveau, niveau 7

Licht gevorderde speler, niveau 6 

Je hebt 2 jaar+ speelervaring in padel, weet wat een bandeja, vibora, chiquita en een rulo is / je komt uit het tennis en hebt daar niveau 5 of lager en pakt gemakkelijk een nieuwe sport op.

Gevorderd:

Je hebt minimaal 3 jaar padel ervaring. Kan een bandeja, vibora en rulo plaatsen als de bal wordt aangespeeld. Ook weet je wat een kicksmash is en je kunt de bal verdedigen met behulp van je eigen achterwand, niveau 4/6  

MAANDAG

DINSDAGOCHTEND

DINSDAGAVOND

WOENSDAG

MAANDAG

DINSDAG

DINSDAGAVOND

WOENSDAG

NEEM CONTACT MET ONS OP